ADANA / FEKE - Ormancık Ortaokulu

Ara

Yerli malı üretim, tasarruflu olma, üretim kalitesi ve kaynakların etkili kullanımı konusundaki bilinci yapılan etkinlikler ile artırmaya çalıştık.

"Değerli Öğretmenim;

Kalbinizle, aklınızla, azminizle geleceğimize ışık oldunuz. Bundan sonra da hayatımızın rehberi ve ilham kaynağı olmaya devam edeceksiniz. Öğretmenler gününüz kutlu olsun."

Öğretmenler Günü Kutlaması Öğrencilerimizin hazırlamış olduğu kutlama programı ve akabinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün yemek davetiyle devam etti.

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Ebediyete İntikalinin 85. Yıl Dönümünde Saygı, Minnet ve Rahmetle Anıyoruz. Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni, saat 09.05 te Sayı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Anma programı öğrencilerimizin hazırlamış oldukları etkinliklerle devam etti.

Kas

Milli Ağaçlandırma Günü Etkinlikleri Kapsamında Orman Genel Müdürlüğünce getirilen fidanlar görevli ormancılar ve öğretmenlerimiz eşliğinde öğrencilerimiz tarafından okul bahçesine ve köyümüzde belirlenen yerlere dikildi.

Kas

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün uygulamaya koyduğu "Adana Okuyor" kitap okuma projesini okulumuzda öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, okul çalışanlarımız ve köy halkımızla hayata geçirdik.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını okul bahçemizde hazırlamış olduğumuz programla kutladık. Programa etkinlikleriyle öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve vatandaşlar katıldılar.