ADANA / FEKE - Ormancık Ortaokulu

Ormancık Ortaokulu

03227582099
Adres
Ormancık Mahallesi Ormancık Küme Evleri Ormancık İlk/Ortaokulu NO 159 Feke / Adana
Vizyon
İçerde ve dışardaki tehlikelere karşı durmak için cehaletle savaşan neferler olmak. Atatürk´ün kurduğu Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşatmaya çalışmak.
Misyon
Milli birliğimizi korumak, bayrağımıza, ülkemize sahip çıkmak, her türlü tehlikeye karşı uyanık olmak, Türk milli ahlakını benimsemek.
Öğretim Şekli :Normal Eğitim
08.45-15-00
Sobalı
Ulaşım
Köy Minibüsleri hafta içi Pazartesi - Çarşamba - Cuma günleri sabah 06.00 da köyden hareket eder önce Feke ilçe merkezine daha sonra Kozan ilçe merkezine ulaşır. Dönüş aynı gün Kozan´dan 15.00 da sağlanır. Hariş zamanlarada köyden özel taksi veya kişisel araçlarla ulaşım sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Okulumuza komşu 7 köyden öğrenciler taşımalı servis ile gelmektedir. Taşıma ile gelen öğrencilerimize devletimiz tarafından ücretsiz öğle yemeği verilmektedir.
Yerleşim Yeri
Dağlık, Engebeli Arazi Köye ulaşım Feke-Kozan üzerinden veya Kayseri Yahyalı yolu üzerinden sağlanabilir.
Adana İl Merkezine 160 km Feke İlçe Merkezine 40 km Kozan İlçe Merkezine 85 km